Dagsarkiv: 21. november 2023

Stort stævne til Ringe

Midtfyns Petanque Klub skal i 2024 arrangere det største stævne i klubbens historie. Det drejer sig om DGI’s Landsmesterskab for 4-mands-hold, der afvikles i Ringe 4. – 6. oktober.

Der kan maksimalt deltage 72 spillere i landsmesterskabet, men hertil kommer DGI-officials samt et ukendt antal medrejsende.  Langt de fleste deltagere overnatter på Midtfyn, så derfor er der allerede booket lokaler på Nordagerskolen samt Guldhøj, hvor deltagerne skal spise.

–      Det bliver en stor udfordring for så lille en klub som vores. Men samtidig er det en spændende opgave og en cadeau til klubben, at DGI har tildelt os landsmesterskabet, siger formand Ole Larsen

Bestyrelsen vil straks efter nytår nedsætte en styregruppe og en række udvalg, der kan bestå af både medlemmer og personer udenfor klubben.

Jysk dominans

Mixed-Double vinderne – fra venstre: Kenneth Pedersen & Bente Kristiansen nr. 2, Betina Carstensen & Tommy Jensen nr. 1, Charles Allen & Kirsten Sørensen nr. 3.

Det blev en god dag for de jyske deltagere, da vi afviklede et Mixed Double-stævne i lethallen 19. november.

Både første- og andenpladsen gik til Jylland: Betina Carstensen & Tommy Jensen, Brabrand, blev nr. 1 og Bente Kristiansen & Kenneth Pedersen nr. 2. Overraskende – men glædeligt – snuppede Kirsten Sørensen & Charles Allen trediepladsen.

Der deltog 16 par i stævnet. Søndag 14. januar afvikler vi et Triple-stævne.