Petanque for hele familien

Åbent Hus i Midtfyns Petanque Klub – især med et tilbud til alle generationer!

Når Petanquesportens Dag afvikles lørdag 21. maj i hele landet så har Midtfyns Petanque Klub et godt tilbud til familier, venner og kolleger: De kan dyste med hinanden på tværs af generationerne.

Hvert hold består af et barn under 15 år, en forælder og en bedsteforælder over 60 år. Og man behøver ikke nødvendigvis at være i familie med hinanden.

Man får alt ikke blot mulighed for at prøve det herlige kuglespil men også at dyste mod andre. Klubben stiller kugler til rådighed, det er gratis og tilmelding ikke nødvendig.

Det er Dansk Petanque Forbund og DGI som står bag Petanquesportens Dag. Alle kan deltage og det gælder naturligvis også selv om man ikke har mulighed for at stille et hold til Generationernes Kamp!

Petanquesportens DAG

21. maj 2022 kl. 10:00 til 14:00

Midtfyns Petanque Klubs: Ved Midtfyns Idrætscenter/Stadion, Søvej 36, Ringe.

Kontakt: Ole Larsen – 20486128.

Midtfyns Petanque Klub